Αυξητική

στήθους

Στο ιατρείο μας σας παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που βασίζονται στην εμπειρία μας πάνω στις νεότερες τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής και υποστηρίζονται από τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Προτεραιότητά μας είναι πάντα η ασφάλειά σας και η επίτευξη του πιο άρτιου και φυσικού αποτελέσματος μέσα από μια εξατομικευμένη προσέγγιση και συμβουλευτική για εφικτές λύσεις στο κάθε σας πρόβλημα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

με τις πιο σύγχρονες τεχνικές

Ο πλαστικός χειρουργός Κ. Μπενετάτος στον χώρο του Ιατρείου Πλαστικής χειρουργικής εξειδικεύεται σε:

Ενέσιμες θεραπείες μεσοθεραπείες, και PRP.

Θεραπείες με υπερσύγχρονα μηχανήματα Laser ανάπλασης δέρματος προσώπου και σώματος.

Θεραπείες Laser αποτρίχωσης με Αλεξανδρίτη τελευταίας τεχνολογίας.

Χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις μαστού – Αυξητική μαστών με ενθέματα σιλικόνης, Ανόρθωση μαστών, Μειωτική μαστών, Αυξητική μαστών με λίπος.

Χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις σώματος όπως Λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική, ανόρθωση και αυξητική γλουτών, βραχιονοπλαστική, μηροπλαστική.

Χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις προσώπου όπως Facelift, ρινοπλαστική, λιποαναρρόφηση λαιμού, βλεφαροπλαστική, ανόρθωση φρυδιών, βλεφαρόπτωση.

Χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις για άνδρες όπως διόρθωση γυναικομαστίας, ρινοπλαστική, Facelift, βλεφαρόπτωση.

Επανορθωτικές επεμβάσεις αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή με τις πιο σύγχρονες μεθόδους αποκατάστασης όπως η μεταμόσχευση λίπους και δέρματος από την κοιλιά ( DIEP ή TRAM ), η μέθοδος αποκατάστασης μαστού με πλατύ ραχιαίο μυ σε συνδυασμό με ένθεμα ή χωρίς, η αποκατάσταση μαστού μετά μαστεκτομή με διατατή δέρματος και σιλικόνη σε δεύτερο χρόνο όπου υπάρχει ένδειξη- όταν δηλαδή δεν έχει προηγηθεί ακτινοβολία.

Kania Alia

Αυξητική

στήθους

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Πλαστικός χειρουργός

Ο κος Κωνσταντίνος Μπενετάτος μετά από Πανελλήνιες εξετάσεις εισήχθη στην Στρατιωτική Ιατρική (Σ.Σ.Α.Σ.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβριο του 1996. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2002 και στη συνέχεια εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις σαν Αξιωματικός Ιατρός, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στη Ρόδο και στην Νατοϊκή δύναμη της Ελλάδος στο Αφγανιστάν, για 2 έτη.

Το 2006 ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην Πλαστική Χειρουργική στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στη συνέχεια στο Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας». Μετά από επιτυχείς εξετάσεις στο Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας συνέχισε την ειδίκευσή του στο εξωτερικό.

Από το 2008 έως και το 2012 μυήθηκε στην τέχνη της Επανορθωτικής και Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής δίπλα σε επιφανείς χειρουργούς του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου του Νόττινγκχαμ της Αγγλίας (Nottingham University Hospital/Queen Medical Centre) όπου αποκόμισε πολύτιμη γνώση και εμπειρία. Ειδικότερα, ειδικεύτηκε σε ένα ευρύ φάσμα της επανορθωτικής και αισθητικής πλαστικής χειρουργικής όπως χειρουργική μαστού, χειρουργική άκρας χείρας, αποκατάσταση συγγενών διαμαρτιών όπως σχιστίες χειλέων ή λαγόχειλα, υπεροιωσχιστίες και υποσπαδίες, χειρουργική τραύματος, διαχείριση εγκαυμάτων αλλά και την πλήρη αντιμετώπιση με εκτομή και αποκατάσταση μεγάλων ελλειμμάτων, σε ασθενείς με καρκίνο δέρματος, καρκίνο μαστού και διαφόρων τύπων σαρκωμάτων.

Παρακολούθησε πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια Πλαστικής Χειρουργικής ανά τον κόσμο και υπήρξε προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλαπλά Ευρωπαϊκά και Διεθνή συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής. Καθοδηγήθηκε και εμπνεύσθηκε ως μαθητευόμενος από τον διεθνούς φήμης Πλαστικό Χειρουργό και νυν Πρόεδρο των Πλαστικών Χειρουργών της Αγγλίας Mr G. Perks και συνεργάστηκε στενά στον ιδιωτικό τομέα με καταξιωμένους Αισθητικούς Πλαστικούς Χειρουργούς όπως ο Mr S.J. McCulley, Mr T. Rasheed και Mr M.Henley.

ο 2011 του απονεμήθηκε ο Ευρωπαϊκός τίτλος Ειδικότητας Πλαστικής Χειρουργικής κατόπιν επιτυχών εξετάσεων στην αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εν συνεχεία εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο του Νόττινγκχαμ ως Senior MicroFellow (Fellowship Μικροχειρουργικής) για ενάμιση χρόνο έως το Μάιο του 2012 όπου και εξειδικεύτηκε στο Μαστό (Breast Institute of Nottigham University Hospital) και στις Παθήσεις Κεφαλής και Τραχήλου (Oral and Maxilofacial Department, ENT Department) υπό την καθοδήγηση των Μικροχειρουργών Mr P. Hollows και Mr I. McVicar.

Στο διάστημα αυτό διεκπεραίωσε επιτυχώς πάνω από 120 μικροχειρουργικές επεμβάσεις (ελεύθερη μεταφορά ιστών-αυτομεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο, στο κρανίο, στη στοματική κοιλότητα και στο μαστό). Το 2012 είχε την τιμή να γίνει μέλος της Παγκόσμιας Εταιρίας Μικροχειρουργικής που εδρεύει στην Αμερική, κατόπιν αναγνώρισης της επίπονης προσπάθειας και προσφοράς του στον τομέα της μικροχειρουργικής. Την ίδια χρονιά, 2012, κατόπιν επιτυχών εξετάσεων έλαβε και τον επίσημο Τίτλο της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής στην Ελλάδα και έκτοτε εργάζεται ως Επιμελητής Πλαστικής Χειρουργικής στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Είναι αναγνωρισμένο μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρίας Μικροχειρουργικής και Χειρουργικής Άκρας Χείρας, της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής και του Βασιλικού Κολεγίου Χειρουργών της Αγγλίας.

Αυξητική

στήθους

Η κλινική μας αφαιρεί το κόστος της πρώτης επίσκεψης από οποιαδήποτε ιατρική πράξη πραγματοποιηθεί διασφαλίζοντας απόλυτα το αποτέλεσμα χωρίς ουσιαστική επιβάρυνση για εσάς.

Ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός για εμάς και για αυτό δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην εξέταση και την αξιολόγηση των θεραπειών που θα χρειαστεί. Η πρώτη σας επίσκεψη είναι πολύ σημαντική για να γίνει σωστή διάγνωση και επιμελής σχεδιασμός των ενεργειών που θα ακολουθήσουν ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Online ραντεβού