Λιποαναρρόφηση µε τοπική αναισθησία

Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση χωρίς νάρκωση (υπό τοπική αναισθησία)!!

Ο πλαστικός χειρουργός κ. Μπενετάτος Κωνσταντίνος πραγµατοποιεί τα τελευταία χρόνια την τεχνική της λιποαναρρόφησης µε τοπική αναισθησία, µε άριστα αποτελέσµατα.

Μερικά πράγµατα που πρέπει να γνωρίζετε:

 Λιποαναρρόφηση και διατροφή
Δε χρειάζεται να κάνετε χειρουργική επέµβαση και να είστε νηστικός από το προηγούµενο βράδυ!!
Για τη διενέργεια µιας χειρουργικής επέµβασης υπό γενική αναισθησία απαιτείται µια παρατεταµένη περίοδος νηστείας πριν την επέµβαση. Αυτό σηµαίνει ότι ο ασθενής ξεκινάει τη διαδικασία σε κατάσταση πείνας και συχνά χαµηλού σακχάρου στο αίµα. Ο ασθενής αισθάνεται δυσφορία ακόµη και πριν την έναρξη της διαδικασίας. Με τη λιποαναρρόφηση υπό τοπική αναισθησία, σύµφωνα µε τον πλαστικό χειρουργό κ. Μπενετάτο Κωνσταντίνο, µπορείτε να φάτε ένα ελαφρύ γεύµα πριν από τη διαδικασία της Λιποαναρρόφησης ώστε να ξεκινήσετε την ηµέρα σας σαν µια φυσιολογική µέρα σαν όλες τις άλλες.

Λιποαναρρόφηση με ασφάλεια
Στους ασθενείς αρέσει η ασφάλεια που νιώθουν στην λιποαναρρόφηση µε τοπική αναισθησία.
Οι ασθενείς που υποβάλλονται στη διαδικασία της Λιποαναρρόφησης απλό τον πλαστικό χειρουργό Κ. Μπενετάτο νιώθουν µεγάλη ασφάλεια καθώς έχουν τον έλεγχο καθ´ όλη της διάρκεια της επέµβασης, χωρίς να πονάνε, χαζεύοντας το κινητό ή το tablet τους.

Λιποαναρρόφηση χωρίς άγχος
Το άγχος των ασθενών µειώνεται µε την τεχνική της Λιποαναρρόφησης υπό τοπική αναισθησία. Στο χώρο του πλαστικού χειρουργού κ. Μπενετάτου Κωνσταντίνου δηµιουργείται µια όµορφη ατµόσφαιρα καθ’όλη τη διάρκεια της επέµβασης Λιποαναρρόφησης.
Οι ασθενείς νιώθουν άνεση και ευεξία από την ώρα που έρχονται στο ιατρείο. Μεγάλο µέρος του άγχους που περιβάλλει τη χειρουργική επέµβαση Λιποαναρρόφησης συνδέεται περισσότερο µε την ανησυχία σχετικά µε την αναισθησία παρά µε την ίδια την επέµβαση. Το άγχος αυτό αποβάλλεται µε την τεχνική της λιποαναρρόφηση υπό τοπική αναισθησία.

Λιποαναρρόφηση και αναισθησία
Η λιποαναρρόφηση υπό τοπική αναισθησία δεν είναι για όλους.
Μερικοί άνθρωποι τροµοκρατούνται από οποιαδήποτε ιατρική πράξη, ακόµη και µε µια επίσκεψη στον οδοντίατρο. Δεν ενδείκνυται λοιπόν για όλους η Λιποαναρρόφηση µε τοπική αναισθησία. Ο πλαστικός χειρουργός κ. Μπενετάτος Κωνσταντίνος συζητώντας µε τους ασθενείς µπορεί να κρίνει ποιά µέθοδος αναισθησίας είναι η πιο κατάλληλη για τον καθένα.

Λιποαναρρόφηση υπό τοπική αναισθησία 
Η λιποαναρρόφηση υπό τοπική αναισθησία λειτουργεί καλύτερα σε µικρές δόσεις.
Εάν ένας ασθενής έχει πολλά σηµεία που επιθυµεί να διορθώσει στο σώµα του, δεν είναι πρακτικό να αντιµετωπιστούν όλα µαζί σε µία και µόνο συνεδρία. Ο πλαστικός χειρουργός κ. Μπενετάτος Κωνσταντίνος µετά τη πολύχρονη εµπειρία του, διενεργεί τη λιποαναρρόφηση υπό τοπική αναισθησία σε δύο ή και τρεις συνεδρίες µε τη µεσολάβηση λίγων ηµερών. Έτσι προσφέρεται στους ασθενείς η άνεση να διαχειριστούν την όλη διαδικασία.

Σκοπός της Λιποαναρρόφησης 
Οι βασικοί κανόνες λιποαναρρόφησης παραµένουν οι ίδιοι ανεξάρτητα από την τεχνική της αναισθησίας.
Ο σκοπός της λιποαναρρόφησης δεν είναι να χάσουµε βάρος και κιλά, αλλά να µειωθέι το χρόνιο τοπικό και εντοπισµένο πάχος και να αποκτήσει το σώµα ένα ωραίο σχήµα. Ο πλαστικός χειρουργός κ. Μπενετάτος Κωνσταντίνος συνιστά έναν υγιή τρόπο ζωής που περιλαµβάνει σωστή διατροφή και άσκηση. Η λιποαναρρόφηση δεν λειτουργεί ως υποκατάστατο αυτών.

Λιποαναρρόφηση από ειδικούς
Η εµπειρία, τα διαπιστευτήρια και η καλλιτεχνική κρίση του χειρουργού είναι το κλειδί για την επιτυχία σε µια επέµβαση Λιποαναρρόφησης
Ένα όµορφο αποτέλεσµα από τη λιποαναρρόφηση εµφανίζεται µόνο στα χέρια ενός έµπειρου πλαστικού χειρουργού, όπως είναι ο κ. Μπενετάτος Κωνσταντίνος, µε µια εξαιρετικά ανεπτυγµένη οπτική για την αισθητική.

Λιποαναρρόφηση με αποτέλεσμα
Οι περισσότεροι ασθενείς εκπλήσσονται ευχάριστα από την ευκολία ανάρρωσης. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της λιποαναρρόφησης υπό τοπική αναισθησία απλό τον πλαστικό χειρουργό Κ Μπενετάτο, οι ασθενείς µπορούν να φορέσουν τα ρούχα τους και στη συνέχεια να πάνε στο σπίτι τους. Επιστρέφουν άµεσα στην εργασία τους και στις καθηµερινές τους δραστηριότητες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα της λιποαναρρόφηση επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας: Λιποαναρρόφηση

Μη διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας για να σας ενημερώσουμε ενδελεχώς για τις νέες τεχνικές Λιποαναρρόφησης

Email.: [email protected]

 

Konstantinos Benetatos

Konstantinos Benetatos