Πλαστικός χειρουργός Τιμές

Πλαστικός χειρουργός Τιμές

Πλαστικός χειρουργός ΤιμέςΠλαστικός χειρουργός Τιμές. Στο ιατρείο μας σας παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που βασίζονται στην εμπειρία μας πάνω στις νεότερες τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής και υποστηρίζονται από τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Προτεραιότητά μας είναι πάντα η ασφάλειά σας και η επίτευξη του πιο άρτιου και φυσικού αποτελέσματος μέσα από μια εξατομικευμένη προσέγγιση και συμβουλευτική για εφικτές λύσεις στο κάθε σας πρόβλημα.

Ο πλαστικός χειρουργός Κ. Μπενετάτος στον χώρο του Ιατρείου Πλαστικής χειρουργικής εξειδικεύεται σε:

Επικοινωνήστε με τον πλαστικό χειρουργό Κ Μπενετάτο

Πλαστικός χειρουργός Τιμές

Ο κος Κωνσταντίνος Μπενετάτος μετά από Πανελλήνιες εξετάσεις εισήχθη στην Στρατιωτική Ιατρική (Σ.Σ.Α.Σ.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβριο του 1996. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2002 και στη συνέχεια εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις σαν Αξιωματικός Ιατρός, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στη Ρόδο και στην Νατοϊκή δύναμη της Ελλάδος στο Αφγανιστάν, για 2 έτη.

Το 2006 ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην Πλαστική Χειρουργική στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στη συνέχεια στο Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας». Μετά από επιτυχείς εξετάσεις στο Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας συνέχισε την ειδίκευσή του στο εξωτερικό.

Από το 2008 έως και το 2012 μυήθηκε στην τέχνη της Επανορθωτικής και Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής δίπλα σε επιφανείς χειρουργούς του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου του Νόττινγκχαμ της Αγγλίας (Nottingham University Hospital/Queen Medical Centre) όπου αποκόμισε πολύτιμη γνώση και εμπειρία. Ειδικότερα, ειδικεύτηκε σε ένα ευρύ φάσμα της επανορθωτικής και αισθητικής πλαστικής χειρουργικής όπως χειρουργική μαστού, χειρουργική άκρας χείρας, αποκατάσταση συγγενών διαμαρτιών όπως σχιστίες χειλέων ή λαγόχειλα, υπεροιωσχιστίες και υποσπαδίες, χειρουργική τραύματος, διαχείριση εγκαυμάτων αλλά και την πλήρη αντιμετώπιση με εκτομή και αποκατάσταση μεγάλων ελλειμμάτων, σε ασθενείς με καρκίνο δέρματος, καρκίνο μαστού και διαφόρων τύπων σαρκωμάτων.

Παρακολούθησε πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια Πλαστικής Χειρουργικής ανά τον κόσμο και υπήρξε προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλαπλά Ευρωπαϊκά και Διεθνή συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής. Καθοδηγήθηκε και εμπνεύσθηκε ως μαθητευόμενος από τον διεθνούς φήμης Πλαστικό Χειρουργό και νυν Πρόεδρο των Πλαστικών Χειρουργών της Αγγλίας Mr G. Perks και συνεργάστηκε στενά στον ιδιωτικό τομέα με καταξιωμένους Αισθητικούς Πλαστικούς Χειρουργούς όπως ο Mr S.J. McCulley, Mr T. Rasheed και Mr M.Henley.

Το 2011 του απονεμήθηκε ο Ευρωπαϊκός τίτλος Ειδικότητας Πλαστικής Χειρουργικής κατόπιν επιτυχών εξετάσεων στην αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εν συνεχεία εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο του Νόττινγκχαμ ως Senior MicroFellow (Fellowship Μικροχειρουργικής) για ενάμιση χρόνο έως το Μάιο του 2012 όπου και εξειδικεύτηκε στο Μαστό (Breast Institute of Nottigham University Hospital) και στις Παθήσεις Κεφαλής και Τραχήλου (Oral and Maxilofacial Department, ENT Department) υπό την καθοδήγηση των Μικροχειρουργών Mr P. Hollows και Mr I. McVicar.

Πλαστικός χειρουργός Τιμές

Πλαστική χειρουργική Αυξητική μαστώνΣτο διάστημα αυτό διεκπεραίωσε επιτυχώς πάνω από 120 μικροχειρουργικές επεμβάσεις (ελεύθερη μεταφορά ιστών-αυτομεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο, στο κρανίο, στη στοματική κοιλότητα και στο μαστό). Το 2012 είχε την τιμή να γίνει μέλος της Παγκόσμιας Εταιρίας Μικροχειρουργικής που εδρεύει στην Αμερική, κατόπιν αναγνώρισης της επίπονης προσπάθειας και προσφοράς του στον τομέα της μικροχειρουργικής. Την ίδια χρονιά, 2012, κατόπιν επιτυχών εξετάσεων έλαβε και τον επίσημο Τίτλο της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής στην Ελλάδα και έκτοτε εργάζεται ως Επιμελητής Πλαστικής Χειρουργικής στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Είναι αναγνωρισμένο μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρίας Μικροχειρουργικής και Χειρουργικής Άκρας Χείρας, της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής και του Βασιλικού Κολεγίου Χειρουργών της Αγγλίας.

Πλαστικός χειρουργός Τιμές