Αυξητική Στήθους με ενθέματα σιλικόνης

‘’ Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Αυξητική Μαστού / Αυξητική Στήθους με ενθέματα σιλικόνης εν όψει καλοκαιριού. ‘’

Αυξητική Στήθους με ενθέματα σιλικόνης. Για πολλές γυναίκες το φυσικό μέγεθος ή το σχήμα του μαστού / στήθους τους δεν είναι το ιδανικό για το σώμα τους . Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του στήθους σας, η χειρουργική επέμβαση της αυξητικής στήθους ή της αυξητικής μαστού μπορεί να βελτιώσει το σχήμα και να ενισχύσει το μέγεθος του μαστού. Η αυξητική μαστού ή αυξητική Στήθους μπορεί να δημιουργήσει μια ωραία φυσική καμπύλη στο θώρακα, να τονίσει και να βελτιώσει τις αναλογίες του σώματός σας, να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και να σας βοηθήσει να αισθάνεστε πιο θηλυκές, ελκυστικές και sexy. Ο Πλαστικός Χειρουργός Dr Κ. Μπενετάτος, προσαρμόζει κάθε αυξητική μαστού ή αυξητική Στήθους ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες της κάθε ασθενούς, για φυσικά και ελκυστικά αποτελέσματα που δένουν αρμονικά με το σωματότυπό της.

Αυξητική Στήθους με ενθέματα σιλικόνης

Τι επιτυγχάνεται με την αυξητική μαστού ή αυξητική στήθους.

Ενίσχυση-Boost του μεγέθους του μαστού/στήθους

Η κληρονομικότητα, η γήρανση, η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός μπορούν όλα να οδηγήσουν σε μικρές απώλειες του όγκου του στήθους/μαστού. Η αυξητική του μαστού ή αυξητική Στήθους θα προσφέρει το ιδανικό μέγεθος, τη νεανικότητα και το τέλειο σχήμα στο μαστό, αρκεί να γίνεται από έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό.

Βελτίωση του σχήματος του μαστού/στήθους.

Δεν είναι καθόλου σπάνιο μια γυναίκα να έχει διαφορετικό μέγεθος μεταξύ των δύο μαστών. Τα ανόμοια ή πολύ διαφορετικά μεγέθη και σχήματα στήθους /μαστού είναι πολύ συνηθισμένα και μπορεί να εμφανιστούν λόγω κληρονομικότητας, διακυμάνσεων βάρους, γήρανσης ή εγκυμοσύνης. Το είδος – στρογγυλά ή ανατομικά – και το μέγεθος των ενθεμάτων σιλικόνης επιλέγονται πάντα με μεγάλη προσοχή και σε συνεννόηση πάντα με την ασθενή, ώστε να επιτευχθεί ένα ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.

Boost της αυτοπεποίθησής σας με την Αυξητική μαστού / Αυξητική στήθους.

Η αύξηση του μεγέθους του μαστού και η βελτίωση του σχήματος του μαστού με την αυξητική μαστού / αυξητική Στήθους μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας, καθώς τα ρούχα σας ταιριάζουν καλύτερα, τα ψώνια γίνονται ευχάριστα και ευκολότερα και λατρεύετε τον τρόπο που νιώθετε βλέποντας τον εαυτό σας μέσα και έξω από τα αυτά.

Αυξητική Στήθους με ενθέματα σιλικόνης

Τι χρειάζεται για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα με την αυξητική στήθους / αυξητική μαστού

Η αυξητική Στήθους ή αυξητική μαστού είναι μια επέμβαση που πολλοί θεωρούν ότι είναι η πιο ‘’απλή’’ επέμβαση στην Πλαστική χειρουργική, όμως η πραγματικότητα διαφέρει. Χρειάζεται πολύ καλός προεγχειρητικός σχεδιασμός, σωστές και ενδελεχείς μετρήσεις στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού, ώστε η ασθενής να επιλέξει το σωστό μέγεθος και σχήμα στήθους/ενθέματος σιλικόνης που επιθυμεί, με τη σωστή καθοδήγηση από τον πλαστικό χειρουργό. Ο Πλαστικός Χειρουργός Dr Κ. Μπενετάτος είναι πρεσβευτής της άποψης ότι ‘’Ένα επιτυχημένο χειρουργείο αυξητικής στήθους / αυξητικής μαστού ξεκινάει από το ιατρείο και ολοκληρώνεται στο χειρουργείο’’. Χωρίς το πρώτο όλα αφήνονται στην τύχη, και φυσικά δεν επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ασθενή.

Ένα άλλο σημείο πολύ σημαντικό στην αυξητική του στήθους / αυξητική μαστού είναι να προσδιοριστεί με ακρίβεια από τον πλαστικό χειρουργό εάν υπάρχει χαλάρωση ή αλλιώς πτώση στο μαστό, ο βαθμός της οποίας θα καθορίσει και το είδος του χειρουργείου που πρέπει να διενεργηθεί. Σε αυτή την περίπτωση γίνεται μια συνδυαστική επέμβαση η οποία προσδιορίζεται ως αυξητική Στήθους με μαστοπηξία ή στην αγγλική ‘’Aumentation Mastopexy’’. Φυσικά όλα αυτά προσδιορίζονται και αναλύονται στο ραντεβού με το πλαστικό χειρουργό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές της αυξητικής στήθους, αυξητικής μαστού επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Αυξητική Στήθους με ενθέματα σιλικόνης

Konstantinos Benetatos

Konstantinos Benetatos