Лицева пластична хирургия за мъже

Επισκόπηση της Αισθητικής Χειρουργικής Προσώπου

Ένας αυξανόμενος αριθμός ανδρών απολαμβάνουν πλέον τα οφέλη της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, η οποία τους βοηθά να δείχνουν και να αισθάνονται καλύτερα. Ο κος Κωνσταντίνος Μπενετάτος ως ένας πλήρως εξειδικευμένος Πλαστικός Χειρουργός μπορεί να εφαρμόσει τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές της Αισθητικής Πλαστικής χειρουργικής προκειμένου να σας δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Είτε επιθυμείτε να βελτιώσετε τις συνέπειες της γήρανσης ή να διορθώσετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, ο κος Μπενετάτος μπορεί να σας προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, διατηρώντας ταυτόχρονα την ανδροπρεπή εμφάνισή σας.

Ο κος Μπενετάτος προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό Χειρουργικών Επεμβάσεων Προσώπου , συμπεριλαμβανομένων της Ανόρθωσης Προσώπου (Facelift), της Βλεφαροπλαστικής και της Ρινοπλαστικής.

Φάρμακα

Ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό θα πρέπει να λαμβάνεται πριν από κάθε χειρουργική επέμβαση. Ως προληπτικό μέτρο, δεν πρέπει να λαμβάνονται φάρμακα χωρίς συνταγή ιατρού ή φυτικά προϊόντα/φάρμακα προ της χειρουργικής επεμβάσεως και για 3 ημέρες κατόπιν αυτής. Επίσης, θα πρέπει αυστηρώς να αποφευχθεί η λήψη μη στερινοειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων όπως ασπιρίνη (salospir), ιμπουπροφένη (Nurofen), δικλοφενάκη (Voltaren) και κάθε άλλη αντιπηκτική ή αντιαιμοπεταλιακή αγωγή κατόπιν συνεννόησης με το θεράποντα ιατρό. Θα ήταν επίσης πολύ χρήσιμο να φέρετε ένα κατάλογο των οποιωνδήποτε συνταγογραφημένων φαρμάκων που λαμβάνετε για τον προεγχειρητικό σας έλεγχο.

Κάπνισμα

Αν είστε καπνιστής επιχειρήστε να διακόψετε το κάπνισμα τουλάχιστον έξι εβδομάδες πριν και μια εβδομάδα μετά την χειρουργική επέμβαση καθώς έτσι θα μειωθεί δραματικά η πιθανότητα εμφάνισης μετεγχειρητικών επιπλοκών.

Βλεφαροπλαστική στους Άνδρες

Οι «σακούλες» των βλεφάρων είναι ένας συνδυασμός πλεονάζοντος δέρματος στη περιοχή του βλεφάρου, με ή χωρίς διόγκωση του λίπους που βρίσκεται κάτω και πίσω από το βλέφαρο. Οι σακούλες μπορεί να κάνουν το μάτι να δείχνει γερασμένο, κουρασμένο και πρησμένο και αποτελούνται τόσο από δέρμα όσο και από λίπος, κάτι που ποικίλλει μεταξύ των ανθρώπων. Ο κος Μπενετάτος μπορεί να διορθώσει την περιοχή τόσο του άνω όσο και του κάτω βλεφάρου.

Βλεφαροπλαστική Άνω Βλεφάρου

Οι άνδρες τείνουν να έχουν πιο χαμηλά και πιο επίπεδα φρύδια, γεγονός που σημαίνει ότι η τομή κρύπτεται εξαιρετικά καλά στη νέα πτυχή του βλεφάρου και ατονεί σε ικανοποιητικό βαθμό σε βάθος χρόνου.

Βλεφαροπλαστική Κάτω Βλεφάρου

Η τομή στο κάτω βλέφαρο γίνεται είτε εσωτερικά του βλεφάρου, οπότε και δεν φαίνεται ποτέ, ή μερικές φορές 1χιλ κάτω από τις βλεφαρίδες όταν πρόκειται να αφαιρεθεί και δέρμα από το κάτω βλέφαρο. Στις περιπτώσεις αυτές η τομή θα είναι λίγο πιο εμφανής τις πρώτες εβδομάδες μετά την χειρουργική επέμβαση, ωστόσο όμως θα ατονίσει σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό σε βάθος χρόνου, σε σημείο που θα είναι τελείως δυσδιάκριτη.

Ανόρθωση Ανδρικού Προσώπου / Ρυτιδεκτομή - Facelift

Καθώς το πρόσωπο γηράσκει και σε συνδυασμό με την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας αυξάνονται οι βαθιές ρυτίδες, ο λαιμός χαλαρώνει, το λίπος ατροφεί χάνοντας έτσι τον όγκο του και το δέρμα χάνει τον τόνο του και την ελαστικότητά του με αποτέλεσμα να κρεμάει σε συγκεκριμένες περιοχές όπου και είναι στερεά συνδεδεμένο με τον υποκείμενο σκελετό του προσώπου, όπως είναι οι ρινοπαρειακές περιοχές και οι σακούλες στην κάτω γνάθο («προγούλια»). Επιπλέον οι υποκείμενοι μύες χαλαρώνουν με αποτέλεσμα την ολική χαλάρωση(drooping) των ιστών του προσώπου. Η Ρυτιδεκτομή /Ανόρθωση Προσώπου ή αλλιώς το σε όλους πλέον γνωστό μας Facelift μπορεί να αντιστρέψει εν μέρει αυτές τις αλλαγές, ιδιαίτερα στον λαιμό και στην γραμμή της κάτω γνάθου/σαγονιού. Η συγκεκριμένη επέμβαση μπορεί να διενεργηθεί είτε μόνη της είτε σε συνδυασμό με άλλες επεμβάσεις οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση συνολικά του προσώπου. Τέτοιες επεμβάσεις είναι η βλεφαροπλαστική ,η αφαίρεση λίπους από το λαιμό, η έγχυση λίπους στα ζυγωματικά που θα βοηθήσει στο γέμισμα του μέσου προσώπου και η ανόρθωση των ιστών του μετώπου/φρυδιών (browlift).

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι, εάν ο άνδρας ασθενής έχει τριχόπτωση, τότε η τοποθέτηση της τομής μπορεί να είναι ένα μικρό πρόβλημα καθώς είναι δύσκολο να κρυφτεί μέσα στο τριχωτό. Στις περιπτώσεις αυτές προτιμάται η τεχνική της ρυτιδεκτομής με περιορισμένη τομή (short scar facelift), καθώς έτσι η τομή στην κροταφική περιοχή μπορεί να τροποποιηθεί για μεγαλύτερη απόκρυψη αυτής.

Συχνό πρόβλημα που δημιουργείται σε άνδρες ασθενείς που υποβάλλονται σε ρυτιδεκτομή/ facelift είναι ότι μεταφέρεται τριχωτό δέρμα του προσώπου σε περιοχές που είναι άτριχο φυσιολογικά, όπως μπροστά ακριβώς από το αυτί. Πιθανή επίσης επιπλοκή της ρυτιδεκτομής είναι η αιμορραγία και η δημιουργία κάποιου μικρού αιματώματος. Τέλος λόγω του γεγονότος ότι οι άνδρες ασθενείς έχουν κατά κοινή ομολογία πιο παχύ και βαρύ δέρμα από τις γυναίκες στο πρόσωπο η Ανόρθωση Προσώπου μπορεί να φαίνεται λιγότερο «έντονη» σε σχέση με μια αντίστοιχη ανόρθωση στο έτερο φύλο.

Παρά την πιθανή εμφάνιση κάποιων επιπλοκών, η ανδρική ρυτιδεκτομή/ Facelift είναι μια επέμβαση με πολύ καλά και ευεργετικά αποτελέσματα για τους άνδρες. Ο κος Κωνσταντίνος Μπενετάτος μπορεί περαιτέρω να συζητήσει μαζί σας αναλυτικά για τη χειρουργική επέμβαση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας.

Λειτουργική Ρινοπλαστική

Είτε αισθάνεστε ότι η μύτη σας είναι μακριά, ή πολύ μεγάλη ή έχει «καμπούρα»/ήβο στη ράχη της, η χειρουργική αυτή επέμβαση μπορεί να επιφέρει μεγάλη διαφορά στην συνολική εμφάνιση και την αυτοεκτίμησή σας.

Η Λειτουργική Ρινοπλαστική είναι σχετικά πολύ συνηθισμένη επέμβαση στους άνδρες, με πιο συχνό αίτημα την διόρθωση του ήβου/’καμπούρας’ της μύτης σε συνδυασμό με τη διόρθωση της λειτουργίας της αναπνοής. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι λόγω του αυξημένου πάχους του ανδρικού δέρματος της μύτης, ενδεχομένως μερικές φορές να είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν αλλαγές στο ακρορίνιο/κορυφή της μύτης. Εντούτοις, οι ιδιαίτερες απαιτήσεις σας θα συζητηθούν και αξιολογηθούν ενδελεχώς από τον κο Μπενετάτο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας.

Търсене

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ОНЛАЙН НАЗНАЧАВАНЕ