Η εξέλιξη στην LASER αποτρίχωση

Εντυπωσιακή τεχνολογία

Στο ιατρείο του κου Κωνσταντίνου Μπενετάτου θα βρείτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με μηχανήματα αιχμής. Το Gentle Lase Pro του οίκου Candela LASER Corporation αποτελεί την εξέλιξη στην LASER αποτρίχωση. Πρόκειται για την πιο ανανεωμένη έκδοση του ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου συστήματος LASER Αλεξανδρίτη 755nm που το καθιστά ακόμη ταχύτερο και αποδοτικότερο. Η δράση του βασίζεται στην επιλεκτική φωτοθερμόλυση των στοιχείων εκείνων που φέρουν μελανίνη (στέλεχος και θύλακος τρίχας) σε συνδυασμό με ένα υπερσύγχρονο σύστημα ψύξης για την προστασία του δέρματος.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται οριστική αποτρίχωση με ελαχιστοποίηση πιθανών επιπλοκών, όπως τα πολύ συχνά εγκαύματα στο δέρμα με τα προηγούμενης γενιάς LASER.

Φωτοανάπλαση, Αναδόμηση, Αποτρίχωση

  • Δεν έχουν όλα τα LASER Αλεξανδρίτη την ίδια αποτελεσματικότητα. Το Gentle Laser Pro του οίκου Candela LASER Corporation αποτελεί την εξέλιξη στην LASER αποτρίχωση.
  • Δεν κάνουμε “βιαστική” δουλειά. Κάθε περιοχή του σώματος σκανάρεται βήμα προς βήμα χωρίς να παραμένουν ακάλυπτες περιοχές.
  • Δεν προκαλούμε εγκαύματα, καθώς το Gentle Laser Pro διαθέτει ένα υπερσύγχρονο σύστημα ψύξης για την προστασία του δέρματος.
  • Η εφαρμογή γίνεται από γυναίκα ιατρό.
  • Διατηρούμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την LASER αποτρίχωση μη διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας για να σας ενημερώσουμε ενδελεχώς για τις νέες τεχνικές.

Email.: [email protected]

Konstantinos Benetatos

Konstantinos Benetatos