Λιποαναρρόφηση Κοιλιάς σε Άνδρες

Κοιλιοπλαστικη

Ένα από τις συνηθέστερα προβλήματα των ανδρών σήμερα είναι η συσσώρευση λίπους στην κοιλιά. Ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να λύσουν το πρόβλημα αυτό είναι η λιποαναρρόφηση κοιλιάς σε άνδρες με τοπική αναισθησία. Η λιποαναρρόφηση στην κοιλιά είναι μια πολύ απλή διαδικασία, διαρκεί περίπου μία ώρα συνολικά και ο ασθενής μετά μπορεί να πάει στο σπίτι του. Η νάρκωση για τη λιποαναρρόφηση όπως προαναφέρθηκε είναι τοπική νάρκωση, που σημαίνει ότι ασθενής την ώρα της επέμβασης λιποαναρρόφησης στην κοιλιά μπορεί να βλέπει τηλεόραση ή να απασχολείται με το κινητό του χωρίς να νιώθει το παραμικρό. Κάποιες φορές μπορεί να συνδυαστεί και με μέθη, δηλαδή με παρουσία αναισθησιολόγου να δοθούν φάρμακα που θα προκαλέσουν μια πολύ ελαφριά ζάλη για τους ασθενείς εκείνους που δεν θέλουν να αντιλαμβάνονται τίποτα από την όλη διαδικασία της λιποαναρρόφησης στην κοιλιά.

Post5 img2Τα αποτελέσματα από τη λιποαναρρόφηση στην κοιλιά είναι εντυπωσιακά. Οι ασθενείς κατευθείαν βλέπουν την μείωση του λίπους στην κοιλιακή χώρα, αντιλαμβάνονται την μείωση των πόντων στην περιφέρεια της μέσης και φυσικά την εφαρμογή στα ρούχα. Μετά τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης στην κοιλιά και για 1-2 εβδομάδες θα πρέπει να φοράει ο ασθενείς ένα ειδικό μπλουζάκι το οποίο βοηθάει να μειωθεί πιο γρήγορα το οίδημα . Το τελικό αποτέλεσμα της λιποαναρρόφησης στην κοιλιά θα φανεί στους τρεις με έξι μήνες, καθώς αρχικά λόγω του τραυματισμού των ιστών υπάρχει ένα ήπιο οίδημα, το οποίο όμως υποχωρεί σταδιακά, αναδεικνύοντας συνεχώς ένα όλο και καλύτερο αποτέλεσμα από τη λιποαναρρόφηση στην κοιλιά.

High Definition Λιποαναρρόφηση

Με τον όρο High Definition Λιποαναρρόφηση εννοούμε την ανάδειξη του μυϊκού συστήματος του κοιλιακού τοιχώματος σμιλεύοντας με τα εργαλεία της λιποαναρρόφησης το λίπος που καλύπτει τους μύες. Αυτό προϋποθέτει πολύ καλή γνώση της ανατομίας του μυϊκού συστήματος της κοιλιάς αλλά και τη σωστή ανάλυση από τον Πλαστικό χειρουργό των αναλογιών του ασθενούς, ώστε να μπορέσει να αποδοθεί ένα άριστο, αρμονικό και φυσικό πρωτίστως αποτέλεσμα. Η High Definition Λιποαναρρόφηση όπως αναδεικνύει και όρος σημαίνει ότι ο Πλαστικός Χειρουργός προσπαθεί με τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης να αποδώσει τα μέγιστα στην εμφάνιση των γραμμών του κοιλιακού συστήματος όπως αυτές των ‘’six-pack’’ κοιλιακών αλλά και των γραμμών του Ambercrombie που είναι το τελείωμα των κοιλιακών μυών ακριβώς πάνω από τους μηρούς. Με άλλα λόγια με την High Definition Λιποαναρρόφηση αποδίδουμε ένα αθλητικό αποτέλεσμα, το οποίο με γυμναστική είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Όπως είναι φυσικό όσο πιο γυμνασμένος είναι κάποιος τόσο καλύτερο και ποιο τέλειο αποτέλεσμα θα έχει με τη μέθοδο αυτή της λιποαναρρόφησης.

Λιποαναρρόφηση κοιλιάς Κόστος – Τιμές

Το κόστος της λιποαναρρόφησης είναι σχετικό με την έκταση του προβλήματος, την τεχνική που χρησιμοποιείται και το είδος της νάρκωσης. Γενικά είναι μια επέμβαση με μεγάλο εύρος τιμών οι οποίες εξατομικεύονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες των ασθενών, ανάλογα με αυτό που ζητάνε. Μια αδρή εκτίμηση είναι ότι μια απλή λιποαναρρόφηση μπορεί να ξεκινήσει από τα χίλια ευρώ και να φτάσει μέχρι και τις τέσσερις ή και έξι καμιά φορά χιλιάδες ευρώ, ανάλογα πάλι με το πρόβλημα του κάθε ασθενή. Έτσι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε το ακριβές κόστος είναι να επισκεφθείτε τον Πλαστικό Χειρουργό που εξειδικεύεται στις λιποαναρροφήσεις και ιδιαίτερα στις High Deffinition λιποαναρροφήσεις, ώστε να σας ενημερώσει για το ακριβές κόστος της λιποαναρρόφησης κοιλιάς που είναι προσαρμοσμένη στα δικά σας μέτρα. Οι τιμές της λιποαναρρόφησης έχουν επίσης μεγάλες διακυμάνσεις διότι και ο εξοπλισμός για να διενεργηθεί η λιποαναρρόφηση είναι διαφορετικός από Πλαστικό χειρουργό σε Πλαστικό χειρουργό. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνολογία λιποαναρρόφησης που μπορεί να χρησιμοποιεί ο κάθε γιατρός είναι διαφορετική, με διαφορετικό φυσικά αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή τεχνολογίες αιχμής όπως η Power Lipo και το Body Tite είναι αυτές που έχουν τα καλύτερα και πιο φυσικά αποτελέσματα και φυσικά είναι και οι πιο ακριβές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λιποαναρρόφηση μη διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας για να σας ενημερώσουμε ενδελεχώς για τις νέες τεχνικές λιποαναρρόφησης με τοπική αναισθησία στο ιατρείο.

Email.: [email protected]

Konstantinos Benetatos

Konstantinos Benetatos