Πλαστικός χειρουργός στη Λάρισα Κ. Μπενετάτος

Πλαστικός χειρουργός Λάρισα

Από τις αρχές του νέου έτους 2019 θα παρέχονται όλες οι υπηρεσίες μας πλαστικής χειρουργικής σε ένα πολύ ιδιαίτερο και σύγχρονο χώρο στη Λάρισα. Το ιατρείο θα βρίσκεται στο Animus Πολυιατρείο στην οδό Σκαρλάτου Σούτσου και Κύπρου στη Λάρισα. Στόχος είναι να διευκολύνουμε τους ασθενείς μας που βρίσκονται στη βόρεια Ελλάδα να μην ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα για να μας βρουν.

Η Λάρισα είναι ένα μεγάλο αστικό κέντρο και οι δυνατότητες που μας παρέχονται στην κλινική που θα συνεργαστούμε – Animus Κυανός Σταυρός – είναι απεριόριστες. Πρόκειται για μια Boutique υπερσύγχρονη κλινική όπου οι χειρουργικές αίθουσες και τα νοσηλευτικά δωμάτια είναι ασύγκριτης ποιότητας με οτιδήποτε άλλο υπάρχει στη Θεσσαλία και Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Στόχος μας είναι η υψηλή παροχή υπηρεσιών, με εγγύηση για το ιδανικότερο και φυσικότερο για εσάς αποτέλεσμα, χωρίς παραμορφώσεις, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Οι υπηρεσίες που θα καλύπτονται στον καινούργιο χώρο του Ιατρείου Πλαστικής χειρουργικής θα είναι οι εξής:

Ενέσιμες θεραπείες με Μπότοξ, υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπείες, και PRP
Θεραπείες με υπερσύγχρονα μηχανήματα Laser ανάπλασης δέρματος προσώπου και σώματος.
Θεραπείες Laser αποτρίχωσης με Αλεξανδρίτη τελευταίας τεχνολογίας.Χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις μαστού – Αυξητική μαστών με ενθέματα σιλικόνης, Ανόρθωση μαστών, Μειωτική μαστών, Αυξητική μαστών με λίπος.
Χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις σώματος όπως Λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική , ανόρθωση και αυξητική γλουτών, βραχιονοπλαστική, μηροπλαστική.
Χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις προσώπου όπως Facelift, ρινοπλαστική, λιποαναρρόφηση λαιμού, βλεφαροπλαστική, ανόρθωση φρυδιών, βλεφαρόπτωση.
Χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις για άνδρες όπως διόρθωση γυναικομαστίας, ρινοπλαστική, Facelift, βλεφαρόπτωση.
Επανορθωτικές επεμβάσεις αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή με τις πιο σύγχρονες μεθόδους αποκατάστασης όπως η μεταμόσχευση λίπους και δέρματος από την κοιλιά ( DIEP ή TRAM ), η μέθοδος αποκατάστασης μαστού με πλατύ ραχιαίο μυ σε συνδυασμό με ένθεμα ή χωρίς, η αποκατάσταση μαστού μετά μαστεκτομή με διατατή δέρματος και σιλικόνη σε δεύτερο χρόνο όπου υπάρχει ένδειξη- όταν δηλαδή δεν έχει προηγηθεί ακτινοβολία.

Η ομάδα μας, Κωνσταντίνος Μπενετάτος και Γεώργιος Καλογεράκης, Πλαστικοί χειρουργοί με εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα σας παρέχει πλέον και στη Λάρισα τις πιο σύγχρονες θεραπείες Πλαστικής Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, ακούγοντας τις ανάγκες σας και μέσα από μια εξατομικευμένη συμβουλευτική θα σας προτείνει την ιδανικότερη λύση για το πρόβλημά σας.

Μη διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας για να σας ενημερώσουμε ενδελεχώς για το νέο ιατρείο μας στη Λάρισα.

Email.: [email protected]

Konstantinos Benetatos

Konstantinos Benetatos