Τι πραγματικά γνωρίζετε για τη Ρινοπλαστική;

Ρινοπλαστική

Τι είναι η Ρινοπλαστική;

Η ρινοπλαστική είναι η επέμβαση εκείνη με την οποία ο Πλαστικός χειρουργός βελτιώνει το σχήμα, το μέγεθος και τη συμμετρία της μύτης ενός ατόμου, φέρνοντάς το σε καλύτερη αναλογία με το υπόλοιπο πρόσωπο. Όταν η χειρουργική επέμβαση της ρινοπλαστικής πραγματοποιείται από εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό, μπορεί να έχει ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα, δημιουργώντας μια μύτη που ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπο ενός ατόμου.

Η ρινοπλαστική μπορεί πραγματικά να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου – είναι μια διαδικασία επιβράβευσης και βελτίωσης της ζωής – και οι ασθενείς συχνά παρατηρούν ότι η εμφάνιση τους έχει βελτιωθεί εν γένει, καθώς η μύτη που βλέπουν μετά φαίνεται πιο φυσική, πιο ταιριαστή στο πρόσωπό τους, όπως η μύτη που πάντα πίστευαν ότι θα έπρεπε να έχουν.

Γίνεται Ρινοπλαστική χωρίς πόνο, χωρίς οιδήματα, χωρίς μώλωπες και με απίστευτα γρήγορη αποθεραπεία;

Ναι γίνεται! Είναι πλέον εφικτό να πραγματοποιηθεί η ρινοπλαστική χωρίς οι ασθενείς να υποφέρουν από πόνους, χωρίς να έχουν οιδήματα και μώλωπες, επιστρέφοντας στην εργασία τους μέσα σε μόλις μια εβδομάδα με ένα καινούργιο πρόσωπο. Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν με την κατάλληλη σύγχρονη τεχνική της ανοικτής ρινοπλαστικής και την κατάλληλη παυσίπονη αγωγή.

Θα πρέπει ο Πλαστικός χειρουργός που θα επιλέξετε να είναι γνώστης όλων εκείνων των παραμέτρων και τεχνικών ρινοπλαστικής που θα οδηγήσουν σε ένα τέλειο αποτέλεσμα με την μικρότερη ταλαιπωρία για τον ασθενή. Αυτό σημαίνει ότι η χειρουργική τεχνική ρινοπλαστικής που ακολουθείται παίζει πρωταρχικό ρόλο στην γρήγορη αποθεραπεία και ανάρρωση.

Τι αλλαγές μπορώ να κάνω στη μύτη μου;

Οι στόχοι της Ρινοπλαστικής είναι τόσο ξεχωριστοί όσο και οι ασθενείς που επιλέγουν να κάνουν ρινοπλαστική. Με την αναμόρφωση των δομών της ρινός, συμπεριλαμβανομένου του οστού, του χόνδρου και του δέρματος, ένας Πλαστικός χειρουργός με εξειδίκευση στο χειρουργείο της ρινοπλαστικής μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη ενός ή περισσοτέρων από τα ακόλουθα αποτελέσματα:

• Να ισιώσει μια ιδιαίτερα στραβή μύτη.
• Να ομαλοποιήσει και να αναδιαμορφώσει τη ράχη της μύτης ιδιαίτερα όταν υπάρχει κάποιος ύβος ή αλλιώς ‘καμπούρα’ στη ράχη της μύτης.
• Να μειώσει το μήκος της μύτης
• Να βελτιώσει το μέγεθος του ακρορινίου ( της κορυφής της μύτης) ιδιαίτερα όταν αυτό είναι μεγάλο και αποστρογγυλοποιημένο.
• Να μειώσει εν γένει το μέγεθος της μύτης όταν αυτή είναι πολύ μεγάλη για το πρόσωπο.
• Να μειώστε το πλάτος μιας μύτης ιδιαίτερα όταν αυτή είναι πολύ φαρδιά.
• Να επαναφέρετε τη συμμετρία και την αρμονία στη μύτη μετά από τραυματισμό
• Να διορθώσει τα προβλήματα της αναπνοής με τη διαδικασία της λειτουργικής ρινοπλαστικής, που διορθώνει το στρεβλό/στραβό ρινικό διάφραγμα, μειώνει τις ρινικές κόγχες και διανοίγει την έσω ρινική βαλβίδα με κατάλληλα μοσχεύματα.

Post2 img2

Είμαι κατάλληλος/η υποψήφιος/α για Ρινοπλαστική;

Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών μπορούν να επωφεληθούν από τη ρινοπλαστική. Η Ρινοπλαστική είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις στην αισθητική Πλαστική Χειρουργική και για τους έφηβους ασθενείς. Βέβαια στις περιπτώσεις αυτές ο Πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και να αξιολογήσουν κατά πόσο ένας έφηβος είναι έτοιμος να μπει στη διαδικασία μιας ρινοπλαστικής, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Φυσικά, η μύτη θα πρέπει να έχει αναπτυχθεί πλήρως – αυτό συμβαίνει συνήθως γύρω στην ηλικία των 14 ετών για τα κορίτσια και των 16 ετών για τα αγόρια.

Οι νεότεροι ασθενείς πρέπει επίσης να επιδείξουν συναισθηματική και νοητική ωριμότητα και κατανόηση όλης τη διαδικασία της ρινοπλαστικής, τόσο για το προ-εγχειρητικό όσο και για το μετεγχειρητικό κομμάτι της επέμβασης της ρινοπλαστικής.
Ανεξάρτητα με την ηλικία όμως, όλοι οι ασθενείς είναι σημαντικό να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες για το τι μπορούν να περιμένουν από μια ρινοπλαστική.

Η ρινοπλαστική μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μύτη σας κατά πολύ, να έχετε την τέλεια μύτη για το πρόσωπό σας, αλλά δεν μπορεί να σας δώσει τη μύτη κάποιου άλλου την οποία έχετε δει σε κάποιο περιοδικό ή φωτογραφία και σας αρέσει. Ο Πλαστικός χειρούργος που εξειδικεύεται στην επέμβαση της ρινοπλαστικής θα σας εξηγήσει τι είναι δυνατό και τι όχι να επιτευχθεί, και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια μύτη που να φαίνεται τελείως φυσική και να είναι σε τέλεια αρμονία με τα μοναδικά δικά σας χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Πώς θα διαλέξω τον κατάλληλο Πλαστικό Χειρουργό για τη Ρινοπλαστική;

Η ρινοπλαστική είναι μια πολύ σύνθετη αισθητική χειρουργική επέμβαση και απαιτεί έναν ειδικά εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο Πλαστικό χειρούργο για να επιτευχθεί ένα άρτιο και ισορροπημένο αποτέλεσμα. Επιλέξτε έναν Πλαστικό χειρούργο που έχει μεγάλη εμπειρία στην Ρινοπλαστική και στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, και που εκτελεί την επέμβαση της ρινοπλαστικής ως σημαντικό μέρος της πρακτικής του.

Όταν συμβουλεύεστε δυνητικούς Πλαστικούς χειρουργούς για να σας χειρουργήσουν για τη ρινοπλαστική, ρωτήστε πόσες ρινοπλαστικές έχουν κάνει και φροντίστε να δείτε με προσοχή τα αποτελέσματά τους, τα πριν και μετά, από τις φωτογραφίες προηγούμενων ασθενών. Τα αποτελέσματα που βλέπετε πρέπει να φαίνονται φυσικά, χωρίς κακοτεχνίες και υπερβολές, και να ταυτίζονται με τη δική σας αισθητική για το τέλειο αποτέλεσμα που εσείς φαντάζεστε για τη δική σας μύτη. Αυτό δείχνει έναν Πλαστικό χειρούργο του οποίου η αισθητική ταυτίζεται καλά με τη δική σας.

Αναζητήστε επίσης περισσότερες πληροφορίες για την επιλογή του κατάλληλου Πλαστικού χειρουργού μέσα από μια επίσκεψη στον ιστότοπό του, όπου μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και υλικό σχετικά με τη ρινοπλαστική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα της ρινοπλαστικής επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας: Ρινοπλαστική

Μη διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας για να σας ενημερώσουμε ενδελεχώς για τις νέες τεχνικές Ρινοπλαστικής.

Email.: [email protected]

Konstantinos Benetatos

Konstantinos Benetatos