Ανάπλαση Προσώπου

Γιατί να επιλέξετε την Ανάπλαση του Δέρματος;

Η ανάπλαση, αναδόμηση και η διατήρηση της ποιότητας ενός νεανικού δέρματος είναι στόχος κάθε γυναίκας. Καμία δυστυχώς χειρουργική θεραπεία-παρόλο που μπορεί να ανακατασκευάσει οποιαδήποτε δομή επιθυμούμε- δεν μπορεί να προσφέρει στην βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Για το λόγο αυτό σας προσφέρουμε τις δύο κορυφαίες επιλογές προς την κατεύθυνση αυτή: Laser Fractional της εταιρίας Palomar και Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma).

Laser Fractional Erbium Glass 1540nm

Το Laser Fractional Erbium Glass 1540nm της εταιρίας Palomar/Cynosure είναι η καλύτερη και πιο αποτελείς ματική μέθοδος για την αναδόμηση του δέρματος. Η διαδικασία είναι πολύ απλή – δημιουργούνται μικροτραυματισμοί στις εν τω βάθει στοιβάδες του δέρματος, σε εκείνες δηλαδή οι οποίες ευθύνονται για τη σφρυγιλότητα του δέρματος και ο οργανισμός κατά την προσπάθειά του να αναδομήσει τις κατεστραμένες περιοχές εναποθέτει κολλαγόνο και ελαστίνη. Με την έννοια Fractional δεν εννοούμε τίποτε άλλο από την «κλασματοποίση» μιας δέσμης Laser, η οποία όμως μπορεί να είναι νεότερης ή παλαιάς τεχνολογίας. Στο ιατρείο του ο κος Κωνσταντίνος Μπενετάτος σας προσφέρει μια από τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνολογίες Laser όπως το Erbium Glass 1540nm της εταιρίας Palomar/Cynosure η οποία αφήνει άθικτη την επιδερμίδα και εισχωρεί στις στοιβάδες που εμείς επιθυμούμε. Το Laser Fractional Erbium Glass 1540nm είναι Non Ablative που σημαίνει ότι ο χρόνος αποθεραπείας ελαχιστοποιείται (μόλις δύο ημέρες ) χωρίς να μειώνεται καθόλου η αποτελεσματικότητά του, γεγονός απαραίτητο για τον ελληνικό πλυθησμό που ζει σε μια τόσο ηλιόλουστη χώρα. Η διαδικασία της ανάπλασης του οργανισμού διαρκεί περίπου τέσσερις εβδομάδες και το αποτέλεσμα της κάθε συνεδρίας φαίνεται περίπου στο μήνα με σαράντα ημέρες. Για τη βελτιστοποίηση του αποτελέσματος ακολουθούμε σαν πρωτόκολλο τουλάχιστον τρεις συνεδρίες Laser Fractional σε συνδυασμό με τρεις αυτόλογες μεσοθεραπείες PRP το χρόνο.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma)

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία με PRP (Platelet Rich Plasma) είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μεσοθεραπεία αντιγήρανσης. Η διαδικασία στηρίζεται στην ενεργοποίηση των αυξητικών παραγόντων που βρίσκονται σε πληθώρα στα αιμοπετάλια του ασθενούς, με αποτέλεσμα ο ιστός του δέρματος να αναπλάθεται πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα αποτελέσματά της είναι η σημαντική βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, η καταπολέμηση των μικρών ρυτίδων, η ενδογενής ενυδάτωση του δέρματος, η αύξηση της ελαστικότητας, της σφρυγιλότητας και της λάμψης του δέρματος. Χρησιμοποιείται επίσης εξίσου αποτελεσματικά στην καταπολέμιση της κυτταρίτιδας, στη βελτίωση ουλών, στην βελτίωση της αλωπεκίας και της τριχόπτωσης. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και περιλαμβάνει μια αιμοληψία σε επίπεδο ιατρείου, φυγοκέντριση του αίματος και διαχωρισμό των αιμοπεταλίων από τα αίμορφα συστατικά του. Κατόπιν γίνεται εμπλουτισμός του πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια με χλωριούχο ασβέστιο, θειαμίνη και κυτοσίνη ώστε να γίνει πιο άμεση διάσπαση των αιμοπεταλίων και απελευθέρωση των αυξητικών παραγόντων (TGF-b, PDGF,VEGF, EGF, IGF1, FGF-2). Με τον τρόπο αυτό βελτιστοποιείται η απόδοση της θεραπείας. Η εφαρμογή γίνεται άμεσα μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία του πλάσματος δια εγχύσεως με πολύ λεπτές βελόνες μεσοθεραπείας, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση τοπικής αναισθησίας. Η ανανέωση του δέρματος ξεκινά αμέσως και μπορεί να διαρκέσει έως και έξι μήνες.