Φωτοανάπλαση

Γιατί να επιλέξετε τη Φωτοανάπλαση

Μια από τις σημαντικότερες μεθόδους αντιγήρανσης είναι η Φωτοανάπλαση. Με τον όρο Φωτοανάπλαση εννοούμε τη διέγερση του δέρματος με LASER το οποίο εκπέμπει φως με σκοπό την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στην περιοχή που θεραπεύουμε αλλά και την καταστροφή μελαγχρωματικών και αγγειακών βλαβών. Στο ιατρείο του κου Μπενετάτου θα βρείτε την πλέον σύγχρονη μέθοδο φωτοανάπλασης OPL (Optimized Pulsed Light) η οποία είναι και η εξέλιξη της προηγούμενης και παρωχημένης πλέον τεχνολογίας IPL (Intensed Pulsed Light). Συγχρόνως χρησιμοποιεί την τεχνολογία SKINTEL για μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, εκμηδενίζοντας την πιθανότητα επιπλοκών και εγκαυμάτων.

LASER OPL (Optimized Pulsed Light)

Το OPL (Optimized Pulsed Light) είναι η εξέλιξη του IPL (Intensed Pulsed Light). Η σημαντική διαφορά του έγκειται στο γεγονός ότι με την τεχνολογία OPL γίνεται επιλεκτική καταστροφή –επιλεκτική φωτοθερμόλυση-μελαγχρωματικών και αγγειακών βλαβών χωρίς να προκαλούνται καταστροφές στο υγιές γύρω δέρμα.

Εφαρμογές

SKINTEL

Η μοναδική και εντυπωσιακή αυτή τεχνολογία είναι διαθέσιμη στο ιατρείο του κου Μπενετάτου με στόχο την ασφαλέστερη εφαρμογή των θεραπειών LASER (Φωτοανάπλασης, Αναδόμησης, Αποτρίχωσης) εξαλείφοντας κάθε ενδεχόμενο για επιπλοκή ή έγκαυμα. Η τεχνολογία SKINTEL ‘’διαβάζει’’ το ποσοστό μελανίνης που υπάρχει στο δέρμα και ρυθμίζει την ένταση με την οποία θα εφαρμοστεί η θεραπεία ώστε να μην προκληθούν παράπλευρες και ανεπιθύμητες βλάβες, όπως εγκαύματα και υπερμελαγχρώσεις, επιπλοκές που ήταν ιδιαίτερα συνηθισμένες στο παρελθόν με προηγούμενες τεχνολογίες.